Steen Scheuer, Hvorfor stiger den faglige organisering? Om udviklingen i den faglige organisering i arbejdsløshedsperioden 1976-1982, København: Nyt fra samfundsvidenskaberne, 1984, 56 s., 58,00 kr. - Ravn, Erik (Politica, 1985)
-