Elina Haavio-Mannila, m.fl., Det uferdige demokratiet - Kvinder i nordisk politik, Oslo: Nordisk Ministerråd, 1983, 293 s., 150,00 kr. (Distribueres af Schultz Forlag). - Bentzon, Karl-Henrik (Politica, 1984)
-