Finn Schultz Rasmussen og Torben Jakobsen, Godt nyt for Landsbybeboerne. En håndbog med nyere idéer til løsning af typiske landsbyproblemer, Århus: Arkitektskolen, 1983, 168 s. - Frederiksen, John (Politica, 1984)
-