Erik Jørgen Hansen, Inge Mærkedahl og Michael Schwedler, Uddannelsessystemet fremtidens beskæftigelsesstruktur, Socialforskningsinstituttets publikation 121, København: Teknisk Forlag, 1983. 157 sider, 42,00 kr. - Elklit, Jørgen (Politica, 1983)
-