Hans Østergaard Pedersen, Sovjetunionens udenrigshandels organisation. Øst- Vest Handelsserie nr. 1. Esbjerg: Sydjysk Universitetsforlag, 1983. 79 sider, 65,00 kr. - Stubbe Østergaard, Clemens (Politica, 1983)
-