Jens Nauntofte, Israel – en tidsindstillet bombe? København: Vindrose. 1983. Amnon Kapeliouk, Shabra og Chatila - Rapport om en massakre. Charlottenlund. 1983. - Rye Olsen, Gorm (Politica, 1983)
Jens Nauntofte, Israel - en tidsindstillet bombe? Et kritisk studie i Israels kamp mod palæstinenserne. København: Vindrose, 1983. 224 s., 125,00 kr. Amnon Kapeliouk, Shabra og Chatila - Rapport om en massakre. Charlottenlund: Forlaget Rosinante, 1983. 11