Kirsten Geertsen, Arbejderkvinder i Danmark. Vilkår og kamp 1924-39, København: til forskning i arbejderbevægelsens historie, Skriftserie nr. 13, 1982, 398 s., 150,00kr. - Otte, Helle (Politica, 1983)
-