Hans Kornø Rasmussen,.Danmarks handel med u-landene. En analyse af importen forarbejdede varer 1972-1980. København: Institut for Udenrigshandel, 1982. 258 s., 32,50 Kr. - Holm, Hans-Henrik (Politica, 1983)
-