Anders Bordum, Diskursetik og den positive selvreference - Jiirgen Habermas' kommunikative etik, København: Forlaget Samfundslitteratur, 2001, 378 s., kr. 335,00. - A. Thomassen, Lasse (Politica, 2001)
-