Jesper Ræbild og Holger Spangsberg Kristiansen, Efterløns reformen bag facaden - el sandt politisk drama, København: Columbus, 2001, 126 s., kr. 145,00. - Green-Pedersen, Christoffer (Politica, 2001)
-