Eva Sørensen og Jacob Torfing, Skanderborg på landkortet - et studie af lokale styringsnetværk og politisk handlekraft, København: Jurist- og konomforbundets Forlag, 2000, 304 s., kr. 295,00.' - Peter Frølund Thomsen, Jens (Politica, 2001)
-