Gunnar Viby Mogensen og Poul Chr. Matthiessen (red.), Integration i Danmark omkring årtusindskiftet. Indvandrernes møde med arbejdsmarkedet og velfærdssamfundet, Århus: Aarhus Universitetsforlag, 2000,490 s., kr. 348,00. - Ûmit Necef, Mehmet (Politica, 2001)
-