Bolette M. Christensen, Fortællinger fra Indre Nørrebro: Solidaritet og handlekraft i det lokale. København: Jurist- og Økonomforbundets Forlag, 2000, 440 s., kr. 395,00. - Peter Frølund Thomsen, Jens (Politica, 2001)
-