Kurt Aagaard Nielsen, Anni Greve, Finn Hansson, Klaus Rasborg (red.), Risiko, politik og miljø i det moderne samfund - en antologi om en aktuel kontrovers, København: Forlaget Sociologi, 1999, 374 s., kr. 275,00. - Lomborg, Bjørn (Politica, 2000)
-