Anmeldelse - Albæk, Erik (Politica, 1999)
Poul Blak, Journalistik - håndværk og hærværk, Højbjerg: Forlaget Hovedland, 1998; Pierre Bourdieu, om TV- og journalistikkens magt, København: Tiderne Skifter, 1998; Timothy E. Cook, Governing with the News: The News Media as a Political Institution, Chicago: University of Chicago Press, 1998.