John Degnbol-Martinussen og Poul Engberg-Pedersen, Bistand. Udvikling eller afvikling. En analyse af internationalt bistandssamarbejde, København: Mellemfolkeligt Samvirke, 1999,440 s., kr. 298,00. - Dige Pedersen, Jørgen (Politica, 1999)
-