Torkil Lauesen, Fra forbedringshus til parkeringshus - magt og modmagt i Vridsløselille Statsfængsel, København; Hans Reitzels Forlag A/S, 1998, 228 s., kr. 248,00. - F. Sørensen, Stig (Politica, 1999)
-