Kirsten Bregn (red.). Omstilling i den offentlige sektor - i et økonomisk perspektiv, København: Jurist- og konomforbundets Forlag, 1998. 229 s., kr. 275,00 - Munk Christiansen, Peter (Politica, 1998)
-