Søren Kjeldsen-Kragh, International konomi. Handel og investeringer, 410 s., kr. 387,00 og International handelspolitik, 272 s., kr. 284,00, begge København: Handelshøjskolens Forlag. - Munk Christiansen, Peter (Politica, 1998)
-