Peter Gundelach, Henning Jørgensen og Kurt Klaudi Klausen (red.), Det lokale: Decentral politik ogforvaltning, Ålborg: Institut for Politik, Økonomi og Forvaltning, Aalborg Universitet og Aalborg Universitetsforlag, 1997,409 s., kr.321,00. - Winter, Søren (Politica, 1998)
-