Nils Holtug, Klemens Kappel, Kasper Lippert-Rasmussen, Det retfærdige samfund. Om lighed som ideal i etik og politik, København: Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck, 1997, 306 s., kr. 248,00. - Flinch Midtgaard, Søren (Politica, 1998)
-