Morten Kjærum m.fl. (red), Grundloven og menneskerettigheder - i et dansk og europæisk perspektiv, København: Jurist og Økonomforbundets Forlag, 1997, 534 s., kr. 395,00. - Peter Christensen, Jens (Politica, 1997)
-