Jens Henrik Haahr og Søren Winter, Den regionale arbejdsmarkedspolitik - Planlægning mellem centralisering og decentralisering, Århus: Systime, 1996, xxi+ 201 s., kr. 125,00. - Jørgensen, Henning (Politica, 1997)
-