Henning Olsen, Tallenes talende tavshed. En kundskabsrejse om sprog og hukommelse i surveyundersøgelser, København: Socialforskningsinstituttet, 1995, Rapport 95:1, 200 s., kr. 120,00. - Borre, Ole (Politica, 1995)
-