Jørgen Elklit og Mogens N. Pedersen (red.);, Kampen om kommunen. Ni fortællinger om kommunalvalget i 1993, Odense: Odense Universitetsforlag, 1995,238 s., kr. 250,00. - Redaktionen, - (Politica, 1995)
-