Bo Bjurulf og Björn Fryklund (red.), Det politiska Missnöjets Sverige. Statsvetare och sociologer ser på valet 1991, Lund: Lund University Press, 1994, 169 s., SEK. 216,00. - Togeby, Lise (Politica, 1994)
-