Niels Mygind, Omvæltning i Øst -fra plan til marked, -fra partidiktatur til demokrati, -fra 'socialisme' ti1...?, København: Samfundslitteratur, 1994, 311 s., kr. 225,00. - Hilmer Pedersen, Karin (Politica, 1994)
-