Dansk Historisk Bibliografi 1970-73 med supplementer til Dansk Historisk rsbibliografi 1967-69. 1-2. Ved Ann R. Welling og Erland Kolding Nielsen. København: Den Danske Historiske Forening og Det Kongelige Bibliotek, 1993, 841 s. - Elklit, Tove (Politica, 1994)
-