Nils Bredsdorff, Forvaltningspolitik og forvaltningsreformer - en undersøgelse af Forvaltningskommissionen af 1946, Roskilde: Roskilde Universitetsbibliotek, 1993, 362 s. - Bruun, Finn (Politica, 1994)
-