Mogens Herman Hansen, Hvad er en politiker og hvem er politikere? Et essay om politikerbegrebet i dagens Danmark, København: Historisk-filosofiske Meddelelser Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab, Munksgaard, 1992, 69 s. - Jensen, Torben (Politica, 1993)
-