Jørgen Elklit, Johan Peter Noack og Ole Tonsgaard, Nationalt tilhørsforhold i Nordslesvig, Resultater fra en interviewundersøgelse , Aarhus: Acta Jutlandica XLIX, Samfundsvidenskabelig serie 14, 1976, 275 sider. - Jørgen Nielsen, Hans (Politica, 1979)
-