Peter Neersø: Planlægningsreformer i Østeuropa. 90 sider. Kr. 22,50. Margit Nielsen: Ungarn - økonomi og reform. 212 sider, 117 tabeller, ordforklaring, stikordsregister. Kr. 64,50. Sydjydsk Universitetsforlag, 1978. - Nørgaard:, Ole (Politica, 1979)
-