Anmeldelse af Jesper Due og Jørgen Steen Madsen: Staten og de sociale klasser l og 2 Om klasseteorier l, 108 sider, hft. kr. 46,00. Om statsteorier 2, 136 sider, hft. kr. 53,00. København, Gyldendal 1978 - Knudsen:, Tim (Politica, 1977)
-