Anmeldelse af Mogens Buen-Hansen, Hans Folke, Steen Folke, Jette Gottlieb, Frank Hansen, Anna Marie Hellmers, Poul Krøijer og Bue Nielsen, Om geografi. En introduktionsbog, Kbh., Hans Reitzel, 1975. 202 s. - Martinussen:, John (Politica, 1977)
-