Anmeldelse af: Dualism and Rural Development in East Africa, ed. by R. Leys, Institute of Development Research (Institut for Udviklingsforskning) København 1973. 209 sider. 6 artikler, 9 artikelreferater m.v. - Bislev, Sven (Politica, 1974)
-