Cornelius Castoriadis, Marxisme og revolutionær teori (1. halvpart af L’nstitution imaginaire de la societé, Paris 1975), oversat af Poul Eriksson og Frans Storr-Hansen, med efterskrift af Dominique Bouchet, København: Rhodos, 1981, 332 s., 125,00 kr. - Mortensen, Nils (Politica, 1982)
-