Norges arbeid for rustningskontroll og nedrustning, Oslo 1981, 73 s., gratis. Aktuelle nedrustningsspørsmål/Aktuelle utenrikspolitiske spørsmål 1-7, Oslo 1981, gratis. - Petersen, Nikolaj (Politica, 1982)
-