Tidsskrift for politisk økonomi, vol. 7, nr. l. Tema: "Marxismens krise", januar-februar 1981, Institut for Samfundsøkonomi og Planlægning, Roskilde Universitetscenter, 112 s., 40,00 kr. - Mortensen, Nils (Politica, 1981)
-