Anders Gullberg, Det fångslande planeringstänkandet - planering och utvårdering grandskade,Rapport R 87, Stockholm: Statens råd for byggnadsforskning, 1981, 151 s., 40,00 skr., excl. moms. - C. Petersen, Verner (Politica, 1981)
-