Århus amtskommunes social- og sundhedsforvaltning, Søren Winter, Decentralisering af førtidspensionerne, Århus: Århus amtskommunes socialcenter, 1980, 155 s., 40,00 kr. - Munk, Grete (Politica, 1981)
-