Holger Bisgaard, Ole Horskær Madsen og Claus Pichard, Om planlægning, en introduktionsbog, København: Hans Reitzels Forlag, 1981, 176 si, 108,50 kr. - Færch, Holger; Mathiesen, Jørgen (Politica, 1981)
-