Lena Jonson, Vad vill Sovjetunionen? Vårldspolitikens dagsfrågor nr. 11, 1980, Stockholm: Utenrikspolitiska Institutet. 3O sider, 11,35 sv.kr. Jahn Otto Johansen, Vil Sovjet krig? Oslo: Cappelens Forlag 1980. 165 sider, 75,25 kr. - Frederiksen, Dan (Politica, 1981)
-