Tom Broch, Karl Krarup, Per K. Larsen og Olaf Rieper (red.), Kvalitative metoder i Dansk samfundsforskning. København: Nyt fra samfundsvidenskaberne, 1979, 3795. 52 ,70 kr. - Gundelach, Peter (Politica, 1980)
-