Birthe Dalsgaard og Jytte Juul Jensen, "Kvindelige bryggeri-, tekstil- og beklædningsarbejde , Serie om kvindeforskning nr. 3, Aalborg: Aalborg Universitetsforlag 379 s. - Borchorst, Anette (Politica, 1980)
-