Hans Henrik Brydensholt, Dette ustyrlige samfund, København: Gyldendal, 1979, 262 s. Erik Johnsen m.fl., Kommunal ledelseslære, Frederikshavn: Dafolo Forlag, 1979, 162 s. 64,50 kr. - Grønnegård Christensen, Jørgen (Politica, 1980)
-