Jens Gunst og Mogens Munk Rasmussen, Virksomhedsøkonomi for private og offentlige (Danmarks Forvaltningshøjskoles skriftserie), København: Samfundsvidenskabeligt Forlag, 1979. Bd. I: 261 s. + Bd. II: 169 s. 193,75 kr. - Bruun, Finn (Politica, 1980)
-