Andreas P. Cornett, De dansk-tyske grænseregioner i SF-sammenhæng. En vurdering af det grænseoverskridende samarbejde med udgangspunkt i de politiske integrationsteorier, Institut for Grænseregionsforskning, 1979. 82 s. - Lehmann Sørensen, Carsten (Politica, 1980)
-