Hans Erik Avlund Frandsen, Jørgen Bloch-Poulsen og Morten Thing, Planøkonomi og folkefront. Omkring Socialdemokratiet og DKP i mellemkrigstiden. København: Dansk Universitets Presse, 1979, 213 s. - Svensson, Palle (Politica, 1980)
-