Jens Monrad Hansen & Niels Helberg, Statsplanlægning og Decentralisering - en analyse af regionplanlægningen i Danmark, Roskilde: Roskilde Universitetsforlag 1979. 192 s. - Nørgaard Madsen, Ole (Politica, 1980)
-