Erik Helmer Pedersen, Landbrugsrådet som erhvervspolitisk toporgan 1919-33, Studier i de danske landbrugsorganisationers historie, Landbohistoriske skrifter 6, København: Landbrugshistorisk Selskab, 1979, 667 s. 165,00 kr. - A. Buksti, Jacob (Politica, 1979)
-